Posted on

روح الله مومن نسب دبیرکل جبهه انقلاب‌اسلامی در فضای‌مجازی در گفتگو با خبرنگار “تیتریک“، گفت: مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی پررنگ شدن نقش مردم در مدیریت کشور است به گونه ای که مردم بعد از انقلاب در تصمیم های بزرگ کشور نقش چشمگیری داشتند.

وی با بیان اینکه آزادی های مشروع مردم در کشور بسیار زیاد شده است، ادامه داد: در گذشته انتقاد از جزیی ترین مقام کشور امکان پذیر نبود ولی اکنون به سراحت می توان از بالاترین مقام و مسئول کشوری انتقاد کرد.

رئیس مرکز آموزش سواد فضای‌مجازی افزود: استقلال سیاسی و نظامی کشور ایران در دنیا تثبیت شد و به تعبیر نتانیاهو ایران ۶ پایتخت کشور دنیا را اداره می کند.

مومن نسب تاکید کرد: اگر مردم از نرم افزارهای داخلی و پیام رسان های داخلی استفاده کنند قطعا در حوزه فضای مجازی نیز به استقلال خواهیم رسید.

وی در ادامه یادآور شد:اکنون در حوزه فضای مجازی  برابر با هر نرم افزار آمریکایی و اسراییلی در کشور یک نرم افزار ایرانی داریم مثلا در مقابل گوگل؛ پارسی جو و سلام دات آی آر را داریم، در مقابل پیام رسان هایی مثل تلگرام ، وی چت، وایبر، لاین و …در کشور پیام رسان سروش، گپ، بله، بیسفون و به ویژه ایتا را داریم.

رئیس ستاد عفاف‌ وحجاب در فضای‌مجازی بیان کرد: در حوزه نرم افزارهای ایمیج سرویس مثل جی میل و یاهو در کشور یارانا، النون، چاپار را داریم و در حوزه نرم افزارهای بارگذاری اطلاعات مثل رپیتچر و امثال اینها که خارجی هستند ، پیکو فایل، النون درایو و امثال اینها که ابزار بارگذاری اطلاعات هستند را داریم.

مومن نسب ادامه داد: در برابر مسیریاب ها و نقشه هایی مثل مسیریاب گوگل، ویزو و … در کشور مسیریاب هایی مثل نشان، دال، سپهر را داریم که حتی از نمونه های خارجی بسیار قوی تر عمل می کنند و در حوزه نرم افزار های اپ استور یعنی بازار نرم افزار و محل ارایه نرم افزارها در برابر googleplay در ایران کافه بازار، ایران اَپس وامثال اینها را داریم.

دبیرکل جبهه انقلاب‌اسلامی در فضای‌مجازی گفت: تقریبا در برابر هر سرویس خارجی یک یا چند سرویس داخلی قدرتمند داریم که اکثر آنها،سرویس هایی خیلی بهتر از نمونه های خارجی ارایه می دهند .

وی افزود: در حوزه سخت افزار هم ما اکنون کارخانجات فراسو، مادایران و جی ال ایکس را داریم که گوشی ، کیبورد، مانیتور، لپ تاپ و هرگونه تجهیزات الکترونیک را در کشور تولید می کنند و اگر دولت از سرویس ها و نرم افزارهای ایرانی حمایت کند  یقینا می توان به سرعت کاری کرد که دست دشمنان این مردم را از حریم خصوصی و محتوای اطلاعاتی مردم کوتاه نمود.

این کارشناس فضای مجازی در پایان تاکید کرد: اگر شبکه ملی اطلاعات ایجاد شود و این نرم افزارها فراملی شوند ما یک اشتغال مولد وسیعی را در کشور شاهد خواهیم بود و حدود ۷۰۰ هزار نفر را در سال نخست به اشتغالزایی می رسانیم که این بستر از طریق فضای مجازی ایجاد می شود.

الهه ملاحسینی

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *